• Lézeres Tisztítás

  • Karbantartási segédanyagok kereskedelmeAz ipar termelékenységének segítése, a karbantartáshoz szükséges anyagok beszerzése az európai unióból és azon kívül is.

  • Gyorsaság és megbízhatóságAz elmúlt évek során bizonyítottuk, hogy a Movinglobe Kft. gyors és hatékony megoldásaival eredményes partnere a vállalkozásoknak. Tapasztalja meg Ön is!

graph

Lézeres tisztítás

A lézert sok mindenre lehet használni. Lehet vele fúrni, vágni, fényezni, gravírozni és nyomtatni. Most itt egy újabb alkalmazási terület: szerszámok és alkatrészek felületének tisztítása lézerrel. A Clean-Lasersysteme GmbH által kifejlesztett forradalmian új lézeres tisztítás, környezetbarát, gazdaságos és gyors megoldást jelent az ipar számos területén. A fókuszált lézersugár eltávolítja a felső rétegben lévő szennyezést és elpárologtatja. A nagyon rövid lézerimpulzusok nagyon hatékonyak, de nem okoznak termikus, hőfejlesztést, ha megfelelő időtartamban éri csak a lézersugár a munkadarabot, vagyis nincs hő deformáció. A lézersugár, miután fellazította a szennyeződést, megkezdődik annak elpárologtatása, így a felület nem károsodik és tiszta lesz.

Természetesen mindent a lézersugár paraméterezésével tudunk befolyásolni, ez mindig függ az anyag minőségétől, az anyag fajtájától és a szennyeződés nagyságától.

Tekintse meg gépparkunkat Kérje ajánlatunkat
icon1

Gyors reakciók
Gyors megoldások

Gyors reagálás ajánlatkérésekre, megrendelésekre. Ez az a pont ahol azonnal kiderül a beszállítók megbízhatósága.
Velünk értékes időt takarít meg, amit további fontos feladatokra tud fordítani. Mindig arra törekszünk, hogy a lehető leggyorsabban megtaláljuk a megfelelő megoldást a felmerült problémára, feladatra.

icon2

Rugalmas
együtműködés

Nincs két egyforma nagyvállalat. Mindenhol felmerülnek időnként olyan egyedi alkatrészek, amiknek beszerzése túlontúl bonyolultnak bizonyul. Egy jó beszállítónak erre is tudnia kell a választ és mi valóban tudjuk is.

icon3

Folyamatos fejlesztés
Emelkedő minőség

Minőséget csak akkor tudunk szolgáltatni, ha megfelelő módon fejlesztjük magunkat szakmailag és technológiailag egyaránt. Cégünk ebben sem ismert megalkuvást, kizárólag a legmagasabb minőségben végezzük munkánkat. Ezt várjuk el magunktól és ezt várják el a Partnereink is tőlünk.


icon4

Innováció az ipar
bármely területén

Innováció az ipar bármely területén - Vevőink elégedettsége számunkra a legfontosabb, melynek legfőbb alappillére az innovatív megoldások javaslata, ezáltal költség megtakarítás és hatékonyabb termélés érhető el.

icon5

Naprakész ipari
üzletági információk

Naprakész ipari üzletági információk. Szorosan együtt működve beszállítóinkkal és vevőinkkel első kézből értesülünk a piaci viszonyokról.

icon6

Költséghatékonyság

Egy beszerzés akkor lesz eredményes, ha az költséghatékony is egyben, és optimális megoldás a megrendelő számára. Cégünk többéves szakmai tapasztalata a garancia arra, hogy mi hatékony és költséghatékony megoldásokat kínálunk Partnereinknek.